Kapstok Aya

 22,95

Uitverkocht

5 Personen bekijken het product nu

Specificaties

Gewicht 3 kg
Afmetingen 11 × 80 × 18 cm
Kleur

Wit

Materiaal

Metaal

,

Spaanplaat

Productomschrijving

Verrijk je hal met onze moderne wandkapstok, een blend van functionaliteit en esthetiek, perfect voor elk huis. Deze multifunctionele kapstok is niet alleen praktisch voor het ophangen van jassen, maar biedt ook ruimte om te decoreren, waardoor je gang direct een nieuwe sfeer krijgt.

Kenmerken

  • Stijlvol Design: De strakke lijnen van deze kapstok zorgen voor een moderne uitstraling die bij elke interieurstijl past, van klassiek tot hedendaags.
  • Eenvoudige Montage: Geleverd met een universele handleiding en alle benodigdheden voor een snelle installatie binnen 10 minuten.
  • Grote Capaciteit: Voorzien van 10 stevige haken, ideaal voor grote huishoudens en voor het netjes opbergen van jassen, sjaals en accessoires.
  • Afmetingen: Met een breedte van 80 cm biedt deze kapstok voldoende ruimte voor al je essentiële benodigdheden zonder veel plaats in te nemen.

Productbeschrijving

Deze functionele en elegante wandkapstok is de perfecte toevoeging aan je hal of entree. Het compacte design met een breedte van 80 cm zorgt ervoor dat je nooit ruimte tekort komt voor je accessoires, terwijl de 10 haken genoeg ophangmogelijkheden bieden voor zelfs de grootste huishoudens. Of je nu je hal wilt verfraaien met trendy planten of belangrijke ruimte nodig hebt voor je dagelijkse benodigdheden, deze kapstok voldoet aan al je eisen. Voeg functionaliteit en stijl toe aan je woning met onze gebruiksvriendelijke en stijlvolle wandkapstok.

Bestel nu en transformeer je entree in een georganiseerde, uitnodigende ruimte!

Beoordelingen van klanten

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Snelle levering

Voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden

cargo-icon

Hulp of advies nodig

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

klantenservice

30 dagen bedenktijd

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren