Morilles staan bekend als de favoriete paddenstoel van veel chefs. Deze delicatesse mag dan ook niet ontbreken in jouw keukenkastje! De diepe, kruidige en intense smaak en geur zijn namelijk om verliefd op te worden. Morilles smaken bovendien heerlijk in diverse gerechten. Culinaire liefhebbers weten bijvoorbeeld allang dat een risotto of wildgerecht niet compleet is zonder deze paddenstoel. De morilles van het merk Plantin zijn daarnaast kwalitatief zo goed, dat ze ook overheerlijk smaken door ze enkel te bakken met een klontje boter en een snufje peper en zout. Sla de mooie, stevig en gedroogde Morilles van Plantin direct in als je fan bent van de Mediterraanse keuken of als je nieuwsgierig bent geworden naar deze unieke paddenstoel.
De morillepaddestoel is een van de meest bekende bospaddestoelen en een die het meest gewild is bij fijnproevers. Het delicate evenwicht van aardse, nootachtige en rokerige aroma’s in combinatie met zijn vlezige textuur resulteert in een fijne delicatesse die vooral in de Franse keuken wordt gewaardeerd.
BEREIDING
Onze paddenstoelen worden direct na het verzamelen voorzichtig aan de lucht gedroogd en behouden zo hun vitale stoffen en krijgen vaak een nog intenser aroma. Voor het koken worden de champignons in water geplaatst en ongeveer 60 minuten gezwollen. De champignons kunnen vervolgens worden bereid als verse champignons en het beitswater kan als bouillon worden gebruikt.
KWALITEIT
De buitengewone smaak van onze paddenstoelen is ons visitekaartje. Onze champignons worden direct na het oogsten voorzichtig aan de lucht gedroogd, daarom maken ze indruk met hun intensieve aroma en aantrekkelijke geur.
Beoordelingen
Filters wissenEr zijn nog geen beoordelingen.